business DESPRE NOI

SC MIR 2000 SERVICE SRL este o societate privata cu capital integral romanesc infiintata in 1998, in cadrul careia isi desfasoara activitatea un personal cu pana la 20 de ani de experienta in domeniul ascensoarelor. Inca de la infiintare, societatea si-a urmarit cu credinta scopul:

sa realizeze lucrari de incredere, durabile si de cea mai buna calitate

Pietrele de temelie ale SC MIR 2000 SERVICE SRL sunt experienta cumulata in timp cu inovatia, cu aplicarea celor mai noi tehnologiii in domeniu. Domeniul principal de activitate al societatii este proiectarea, vanzarea, montarea repararea, modernizarea si intretinerea ascensoarelor si a utilajelor de ridicat.

Societatea noastra are implementat si mentine un sistem de management al calitatii pentru toata gama de servicii. Firma noastra fiind reprezentant exclusiv pentru TECNOLIFTS di TONINELLI PIERINO & C s.n.c., Brescia - Italia.

Toate ascensoarele montate de SC MIR 2000 SERVICE SRL se bucura de o recunoastere internationala a calitatii prin inaltele standarde tehnice indeplinite cat si prin design-ul si estetica lor menite sa satisfaca cerintele beneficiarului. Noi gasim solutia perfecta pentru indeplinirea cerintelor beneficiarului, tinand cont de bugetul sau. In speranta ca societatea noastra, prin cartea ei de vizita satisface exigentele dumneavoastra, va asteptam sa ne contactati.

menu